Hoe maak je zelf een 360° skifilm met een iphone

Het lijkt niet simpel om zonder filmcrew een knappe skifilm te maken. Je kan een selfiestick gebruiken maar dat was niet voldoende voor Nicolas Vuignier: hij bevestigde zijn iphone aan een touw en oefende 2 jaar om zijn techniek te perfectioneren. Het resultaat is verbluffend zoals uit dit filmpje blijkt:

Nu is het op zich al niet eenvoudig om skikunstjes uit te voeren terwijl je met één hand een iphone rondzwaait, het zal je waarschijnlijk gewoon niet lukken om die iphone al zwaaiend stabiel in de lucht te houden. Nicolas Vuignier legt in onderstaand filmpje dan ook uit dat hij zijn iphone verpakte in een soort wingsuit. Het leuke is dat hij de 3D modellen van die wingsuit gratis ter beschikking stelt. Vanaf mei 2016 zal je zo’n iphone wingsuite online kunnen kopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *