Skijassen en skibroeken voor een geslaagde wintersport!

Zowel op de skipiste als tijdens de après-ski: je voelt je goed in een Peak Performance ski outfit. Ontdek in onze winkel te Leuven al wat je nodig hebt voor een geslaagde skitrip: skijassen voor dames, skijassen voor heren, skibroeken voor dames, skibroeken voor heren, baselayers, midlayers,…maar ook de kids laten wij niet in de kou staan.
Naast kledij voor de skifanaat vind je bij ons ook heel wat accessoires zoals handschoenen, helmen, mutsen en zeer functionele rugzakken en reistassen.
Last but not least: alle bezoekers van onze winkel in de Mechelsestraat 13 te Leuven kunnen op vertoon van dit bericht of bij vermelding van de actiecode #PeakSurprise in de maand december bij hun aankoop rekenen op een leuke attentie!

Bekijk nu:
skikledij voor dames » skikledij voor heren » skikledij voor kids » skiaccessoires »

BLACLIGHT-still

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *