Ontdek de Milan Jacket

In zijn jubileum jaar zit Peak Performance niet stil. Het merk creëerde een verbluffende “30th anniversary collection” waarin Peak Performance tot het uiterste gaat om knap design aan technische innovaties te koppelen. Het resultaat is een baanbrekende collectie die je niet alleen op de skipiste kan dragen maar ook in de stad! Noem het “skiwear gone urban” of andersom.

De Milan Jacket

Met de Milan Jacket maak je niet alleen op de skipiste maar ook in de stad een statement. Eigentijds en minimalistisch, een lang silhouette met hoge kraag met lasergesneden luchtgaten. Een ski-ninja die geniet van complete bewegingsvrijheid en optimale performantie dankzij de Japanse  Gore-Tex C-knit.

Women’s Milan Jacket Black
Men’s Milan Jacket Black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *